3 February 2013

Honey Cake. / Tort cu miere si smantana.




      Vreau sa va prezint acest tort delicios.L-am pregatit pentru serbarea de  Anul Nou.Cautam o reteta de pandispan sa fie foarte rapid de preparat,nu foarte multe ingrediente.Aceasta reteta e senzationala,o puteti gasi aici.Ii multumesc lui Lena!!!



Ingrediente pentru pandispan:
3 oua
200g zahar
1 lingurita bicarbonat de sodiu
150g miere de albine
200ml smantana
280g faina

Ingrediente pentru crema:
700ml smantana grasa(sau frisca)
150g zahar
1 lingurita extract de vanilie
100g nuca maruntita
1 pahar de visine

Modul de preparare:

Intr-un bol amestecati ouale,zaharul si bicarbonatul de sodiu,adaugati mierea de albine,smantana si la urma adaugati faina.
Turnati aluatul intr-o tava si coaceti pandispanul la 180C, dupa 15 minute de coacere,acoperiti tava cu o folie de aluminiu si lasati inca 20 min la coacere.
Lasati pandispanul la racorit pentru o ora,cind e gata il impartim in 3 foi.
Incepem sa asamblam tortul, fiecare foaie o ornam cu crema de smantana si punem si citeva visine.
Decoram tortul cu nuci si ciocolata rasa!!
Senzational si foarte delicios!


Enjoy!!!

No comments:

Post a Comment