17 February 2013

Friptura de porc.




Ingrediente:
  • 8 felii carne de porc(1 kg carne)
  • 1 ceapa medie
  • 2 catei de usturoi
  • cimbru
  • 50 ml ulei
  • 50 ml vin alb
  • 100 ml apa
  • 1 lingura pasta de rosii
  • sare 
  • piper
  • 2 frunze de dafin
Modul de preparare:

 Pregatim o tava din sticla cu capac pentru a coace friptura de porc.
Facem o marinata din usturoi pisat,ulei,pasta de rosii,sare si piper.Toate aceste ingrediente le amestecam impreuna pina facem o pasta consistenta.Fiecare felie de carne o ungem pe ambele parti cu aceasta pasta.Intre timp setam cuptorul la 200C.Asezam feliile de carne in tava,deasupra adaugam apa,vinul,ceapa(taiata felii),frunzele de dafin si crengutele de cimbru.Puneti capacul deasupra si dam la cuptor pentru 1 ora.

Veti avea o friptura super delicioasa,foarte frageda si foarte aromata.
Puteti servi friptura cu ce doriti dumneavoastra!


Pofta buna!!!

No comments:

Post a Comment